Göteborgs Bygg & Fasad

Göteborgs Bygg & Fasad

Hej på er! Har ni någon gång fått hjälp av Göteborgs Bygg & Fasad som håller på med fasadarbeten i Mölndal? Kan ni inte skriva er upplevelse av dem i kommentarerna? Jag är nyfiken eftersom vi precis har fått hjälp av dem med att tvätta utsidan av mitt hus och jag är hur nöjd som helst.

Jag älskar mitt hus och jag behandlar det som att det vore mitt eget barn. Jag tar hand om trädgården, renoverar inomhus och bara allmänt tar hand om det. Jag brukar också tvätta utsidan på huset en gång om året eftersom jag vill att det ska skina och att den fina röda färgen ska lysa genom hela området. Jag har tyvärr inte kunnat rengöra huset denna sommaren på grund av min rygg som jag förstörde när jag skulle bära tunga möbler vid min sons flytt. Därför valde jag att anlita Göteborgs Bygg & Fasad som är experter på fasadarbeten i Mölndal, så att de kunde göra så att huset lyser. De kom hit och påbörjade sitt arbete medan jag satt utanför på en stol och kollade på. De hade en sådan bra teknik som jag inte har sett innan och det var riktigt lärorikt att kolla på hur de gjorde. Jag ska verkligen ta med mig det jag lärde mig av dem nästa gång jag ska tvätta fasaden själv. Huset blev mycket renare än när jag har tvättat det själv och jag blev positivt överraskad över deras bra teknik på fasadarbeten i Mölndal. Om min rygg inte bli bättre till nästa sommar när det är dags för tvätt igen kommer jag lätt anlita Göteborgs Bygg & Fasad igen. Glöm inte att kommentera om ni har fått hjälp av dem och berätta er upplevelse. Ha det bra så länge så hörs vi sen!


Kommentarer är stängda.