Hjälp på ett fysiskt och psykiskt plan

Hjälp på ett fysiskt och psykiskt plan

Känner du att du behöver healing i Södertälje? Vet du vad healing är? Många har nämligen hört talas om healing men vet inte riktigt vad det är. Idag kommer jag prata lite närmare om vad det är och vad det kan hjälpa mot. Förhoppningsvis kommer alla dina frågor besvaras av detta inlägg.

Så vad är då healing? Healing är ett ord som ofta används inom olika kontexter och har flera olika betydelser. Inom medicin innebär det första steget till läkning av en skada, sjukdom eller psykiskt trauma. Enligt kristendomen är det Guds kraft som kan hela oss både fysiskt och psykiskt. Andra religioner har liknande koncept med olika namn. Detta är dock inte vad vi kommer att prata om idag.

Idag kommer vi att fokusera på healing som en alternativ medicinsk behandling. Detta innebär att det är något som man gör för att stärka sin hälsa och välmående, inte för att läka från en skada eller sjukdom. Healing är dock inte begränsat till bara Alternativ medicin. Det finns många olika former av healing och alla har olika syften och metoder. Här är några exempel:

-Reiki

-EFT Tapping (Emotional Freedom Technique)

-Akupunktur

-Aromaterapi

-Hypnos

Oavsett vilken typ av healing du väljer att prova på så är syftet alltid detsamma, att förbättra din hälsa och välmående. Healing kan användas för att hantera stress, minskar smärta, lindrar ångest och mycket mer. Det finns inga begränsningar till hur eller när man kan använda healing i Södertälje. Man kan göra det på egen hand eller med hjälp av en healer. Det finns även olika former av grupphealing där man tillsammans med andra deltagare tar emot energier för att stärka sin hälsa och välmående.

Det finns många olika fördelar med healing i Södertälje och det är absolut något som alla borde testa. Healing är ett sätt att hela dig på både fysiskt och psykiskt plan. Det är en mycket positiv upplevelse som ofta ger ett långvarigt resultat.


Kommentarer är stängda.