Kurser i yoga

Kurser i yoga

Hej igen alla mina härliga läsare som återigen är nyfikna på vad jag ska ta upp i bloggen idag! Jag har börjat på yoga i Perstorp på ett företag som heter Eva Kalderon AB. Jag har nämligen kommit igång med nya och sunda vanor. Jag gav ett nyårslöfte till mig själv att jag skulle börja med yoga. Nu går jag dit en gång i veckan för det här får mig att må så fantastiskt bra! Det är många som hör av sig till mig, både privat och här på bloggen, och har frågor och lite funderingar på det här med yoga. Det är därför jag tänkte skriva några rader och berätta för er om att även ni borde börja på yoga i Perstorp och att ni då kan vända er till företaget Eva Kalderon AB. Yogan får mig att finna en själslig och kroppslig balans, och denna yoga i Perstorp slår allting annat som jag förr har provat, som både avslappningsövningar och meditation. Det som gör Eva Kalderon AB till ett särskilt bra företag, det är för att de vänder sig till alla som är intresserade av yoga i Perstorp. Det spelar ingen roll om ni aldrig sysslat med yoga tidigare, eller om ni hållit på i flera år, här finns det hjärterum för precis alla! 

 

Jag skulle verkligen vilja slå ett slag för det här med att börja på yoga. Jag om någon vet att det verkligen kan vara svårt att komma igång med nya vanor. Det är så lätt att skylla på än det ena och än det andra för att slippa börja, oavsett vad det nu är man har tänkt börja med. Bristen på tid tror jag bara är ett svepskäl! Tveka inte, utan bara bestäm er och ta ett beslut om att börja på denna yoga i Perstorp. 


Kommentarer är stängda.