Markarbeten i Berg kan även innebära att fixa vår badplats

Markarbeten i Berg kan även innebära att fixa vår badplats

Hejsan på er

Vi köpte ju en stuga i Berg vid en sjö med tillgång till en egen liten strand och brygga, men vi insåg att vi behöver göra en del jobb där för att det ska bli mysigt och kännas trevligt att bada där. Så vi kontaktade en firma som håller på med markarbeten och frågade om det var något de kunde hjälpa oss med och det var det. För vi behöver ju hjälp att gräva bort det som finns kvar av den lilla sunkiga sanden som ligger där och lägga på ny sand. Sen ska vi även röja undan en del vass och sly och det kunde de också göra så det var ju jättebra.

Även om det kanske dröjer ett litet tag till innan vi kan bada så är det ju skönt att få klart så redan nästa vecka kommer de och hjälper oss med det. Man insåg hur brett området markarbeten faktiskt är när man tänker på alla möjliga uppdrag som de får göra. Allt från gräva diken till anlägga trädgård. Sen gör de plattsättning och sådant också. Sjöläget vid stugan var ju helt klart en av de största anledningarna till att vi köpte huset, läget är så värdefullt. Stugan kan man ju alltid renovera och fixa med så att det blir som man vill ha det men läget är ju svårare att göra något åt om man inte trivs.

Berg är en plats som jag inte hade någon anknytning till innan egentligen men så var vi och hälsade på vänner till oss som har stuga här och vi blev så förtjusta i stället. Så vi bad våra vänner att hålla utkik efter om det lades ut något ställe till försäljning och ett knappt halvår senare budade vi hem våran stuga – vilken lycka! Nu får jag önska er en mysig kväll. Kram


Kommentarer är stängda.