Massage i Uppsala – en skön start på veckan

Massage i Uppsala – en skön start på veckan

Hejsan på er alla fina följare

Hoppas ni har en fin dag och bra start på den nya veckan. Jag ska starta veckan med att gå på massage efter jobbet, men det är inte vilken massage som helst utan det är i form av yogamassage här i Uppsala. Jag testade det en gång för ett tag sen tack vare en vän som rekommenderade mig det och det var verkligen superhärligt.

Jag har ju gått på massage innan och jag har testat lite yoga men är inte jättevan och utövar det inte särskilt ofta så jag var först lite nervös och undrande över om det verkligen var något för mig. Man kombinerar massage med eteriska oljor och andning och massören använder sig av både händer och fötter för att utföra massagen och stretchingen. Det känns att man går igenom hela kroppen och att för mig kändes det som att det gjorde väldigt gott på många sätt. Jag kände mig både avslappnad och påfylld med ny energi men jag sov också väldigt mycket bättre igen efter behandlingen. Som att kroppen fick släppt en del spänningar och blockeringar och blev mer i balans.

?Jag kände ett annat lugn och andningen kändes lättare och djupare vilket var så skönt för då kommer ju verkligen syret och energin runt i kroppen bättre. Jag har problem med att sova i perioder och jag tror det är på grund av att jag har svårt komma ner i varv och går runt med en massa tankar som snurrar. Med hjälp av massage eller yogamassage så får jag rensat bort en del jag bär på, får hjälp att få ner andningen och då fungerar både den fysiska kroppen och den tänkande knoppen bättre! Jag kan varmt rekommendera er att testa. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.